Чутки: можливий витік ігор PS Plus PS5 та PS4 на березень 2022 року

Пара PS Плюс Матчі в березні 2022 року виглядають так, ніби пролилися. Плакат на французькому сайті Делабс Відповідальний за Минулого року витік кілька утворень Він повернувся з листом, який не вимагав розгадки Шерлока Холмса.

Написав наступне, як перекладено раніше google: «Я подбав Advanced Arc Survival І Команда Sonic Racing Нещодавно я все ще хотів купити його, щоб грати на своїй PS5. Знаючи, що в мене насправді немає грошей, я дуже вагаюся, щоб їх купити. Але, зрештою, я, мабуть, почекаю до початку наступного місяця».

У поєднанні з уже наявною інформацією це дасть наступне:

Тепер варто зазначити, що GTA Online не буде доступна до 15 березня на PS5, і це аж далеко Ймовірно, це буде «бонусна» гра для учасників. Таким чином, є хороший шанс інше Буде включена гра для PS5, хоча про це не згадувалося у вищезгаданій публікації Dealabs.

Хоча в подібних ситуаціях завжди краще проявляти певну обережність, джерело було настільки стабільно точним протягом минулого року, що ми починаємо звикати до цієї рішучості, якби ми були на твоєму місці.

Ми дізнаємося напевно пізніше сьогодні, 23 лютого, близько 16:30 за британським часом, оскільки Sony завжди офіційно представляє модельний ряд PS Plus. Якщо ви не впевнені, яка година у вашій країні, перегляньте наш простий посібник із часових поясів нижче:

  • Північна Америка: 8:30 за тихоокеанським стандартним часом / 9:30 за тихоокеанським стандартним часом / 10:30 за східним стандартним часом / 11:30
  • UK/AIRY: 16:30 GMT
  • Європа: 17:30 CET / 18:30 EET
  • Азія/Океанія: 01:30 JST / 00:30 AM / 3:30 AM EST

Припускаючи це Він є Команда, але яка ваша швидка реакція?

READ  Російська знімальна група прибула на космічну станцію

You May Also Like

About the Author: Philbert Page

"Загальний ніндзя в соціальних мережах. Інтроверт. Творець. Шанувальник телебачення. Підприємець, що отримує нагороди. Веб-ботанік. Сертифікований читач"

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *