Сьогоднішній біблійний вірш: Життя — це «дар жити» і «таємниця, яку потрібно берегти», каже лідер віри

Сьогоднішній біблійний вірш: Життя — це «дар жити» і «таємниця, яку потрібно берегти», каже лідер віри

«Але з чим я можу порівняти це покоління? Воно схоже на дітей, які сидять на базарах і гукають один одного: «Ми грали для вас на сопілці, а ви не танцювали, ми грали, і ви не сумували» (Мт. 11: 16-17).

Цей вірш у Новому Заповіті Біблії говорить нам, як жити Повноцінне християнське життя Кажуть релігійні лідери з усіма його вершинами та долинами.

Щоб до кінця це зрозуміти, варто глибше зазирнути в Євангеліє від Матвія.

Сьогоднішній біблійний вірш: Ми створені для набагато більшого, ніж просто «вписуватися» в цей світ

книга коли це перше Євангеліє — розповідь про життя та служіння Ісуса — у Новому Завіті, згідно з Overviewbible.com, сайтом християнських ресурсів.

У Матвія Ісус навчає, що означає бути частиною Його Царства, «Царства Небесного», як зазначає сайт.

Матвій представляє Ісуса як Месію, «обітяне насіння царя Давида, яке принесе Боже царство на землю і встановить час миру та справедливості».
(iStock)

Його зрадили і розіп’яли. Він воскресає знову і «доручає своїм учням проповідувати добру новину».

Сайт додає: «Апостол Матвій (якому приписують авторство цієї книги), здається, написав це Євангеліє для християнської аудиторії, яка була або євреєм, або дуже обізнаною з юдаїзмом.

Явна концепція: ось що це є – і що це ні

Матвій каже, що Ісус є Месією, «обітованим нащадком царя Давида, який принесе Боже царство на землю та встановить час миру та справедливості», — йдеться на сайті.

Матвій «широко цитує Старий Заповіт», також йдеться на сайті, і робить «особливий наголос» на виконанні Ісусом пророцтв, «які були б важливі для єврейської аудиторії».

Один Південна Кароліна Лідер віри сказав, що Ісус у своїй проповіді «показує нам, як жити як дітям Божим».

«Ісус сміявся, працював руками, виявляв співчуття і безкорисливо любив». Джеффрі Кірбі, пастор католицької церкви Божої Матері на індійських територіях, Південна Кароліна, розповів Fox News Digital.

Біблійний вірш дня: Це дар, від якого ми не повинні відмовлятися, каже релігійний лідер Північної Кароліни

Він також сказав: «Він запрошує людську сім’ю танцювати з флейтою і справжнє горе, коли він плаче».

"Небесний Батьку, Ти благословляєш нас даром життя.  Це подарунок, повний веселощів і радості, але завжди хороший подарунок." тато.  Кірбі молився.

«Небесний Батьку, благослови нас даром життя. Це дар, сповнений веселощів і радості, але завжди хороший дар». Кірбі молився.
(iStock)

сказав батько. Кірбі – не бути «віруючим Полліанни», з одного боку, або «віруючим з великим обличчям, з іншого».

Натисніть тут, щоб підписатися на нашу розсилку про спосіб життя

Він додав: «Життя — це благословення, в якому ми живемо в усіх його формах. Це таємниця, яку ми повинні берегти».

Потім підніс ревну молитву за віруючих, які прагнуть повного християнського досвіду.

Натисніть тут для програми FOX NEWS

«Небесний Батьку, Ти благословляєш нас даром життя. Це дар, сповнений радощів і смутку, але він завжди є добрим даром. Дай нам радість у танці з флейтою і смуток у нашій жалобі. Повнота життя і прийми кожну частину як частину твоєї доброти. Дай нам силу, необхідну для повноцінного людського життя. Амінь».

Слідкуйте за новинами, щоб отримати більше біблійних віршів на сьогодні під час Адвенту. Щоб побачити вчорашній біблійний вірш, натисніть тут.

READ  USS Canberra: Сполучені Штати експлуатують перший військовий корабель ВМС США в іноземному порту

You May Also Like

About the Author: Sterling Clem

"Зомбі-євангеліст. Мислитель. Завзятий творець. Інтернет-фанат, що отримує нагороди. Невиліковний фанат".

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *