Новий фільм в Україні документує доброту Бога

Новий фільм в Україні документує доброту Бога

Новий документальний фільм в Україні, Захоплює місіонерську організацію A Jesus Mission під час доставки їжі на передову війни в Україні. Фільм складається з необроблених кадрів поїздок до активно бомбардованих сіл та роздумів чотирьох водіїв-доставників і двох чоловіків, які роками працювали в Україні. Упродовж документального анімаційного фільму глядачі змушені розмірковувати про могутній крок Бога перед обличчям трагедії та про те, як вони можуть реагувати на кризи у своїх містах.

«Ми хочемо підбадьорити, і мені не потрібна криза в Україні, щоб реагувати на неї», – каже Пірс Вестфолл з A Jesus Mission, який відіграв важливу роль у участі в місіях допомоги. «В Америці криза в п’яти хвилинах від дому кожного. Нам просто потрібно відкрити на це очі. Є люди, з якими погано поводяться. Є люди, які втрачають роботу. У нас є можливість реагувати на кризи щодня нашого життя, і Бог присутній тут так само, як і в Україні”. Він чекає, щоб показати нам Свою доброту посеред кризи”.

Подібні ідеї пронизують в Україні.

місія

Також була зафіксована глибока віра помісних церков в Україні, пронизливий образ єдності в тілі Христовому. Коли священик в Україні зустрічається з іншим священиком в Україні, вони вже не говорять про віру. Ти знаєш Ісуса, я знаю Ісуса, і нам потрібна їжа, як ми можемо допомогти один одному? Вестфолл зазначає: «Світ має це побачити та підбадьоритися. Посеред трагедії Бог дуже живий і діє у Східній Європі».

Ця динаміка створила благодатний ґрунт для поширення євангелії. Вестфол каже: «Кожного разу, коли ви входите, ви бачите священика, який молиться за їхній хліб насущний, тому що вони не їли два дні. Коли ви з’являєтеся, для них це диво».

Хоча місія Ісуса традиційно була місіонерською організацією, а не організацією допомоги, коли на початку 2022 року почалася війна, вони побачили потребу та відреагували на неї. Те, що почалося з вантажівки та п’яти волонтерів, швидко перетворилося на парк пікапів і 50 волонтерів. З березня місія Ісуса доставила на фронти понад 250 000 фунтів продовольства.

Де ти дивишся

В Україні: історія перебування церкви в зоні бойових дій Зараз доступні спеціальні пропозиції в церквах по всій території Сполучених Штатів. Незабаром документальний фільм також буде доступний для трансляції. Тим часом місія Ісуса продовжує надавати їжу для тіла та душі на передовій, поки війна триває. Місія Ісуса сподівається зняти вражаючий документальний фільм про нагальність потреби, водночас залишаючи на передньому плані заклик до присутності Христа в суспільствах.

“Якби церкви заохочували ходити в досконалості своїх стосунків з Господом? Це було б перемогою”, – підсумовує Вестфаль.

Зараз місія проводить спеціальні покази фільму. Принести в Україні До вашої церкви чи міністерства електронною поштою [email protected]

Фільм буде доступний для трансляції з 16 серпня 2022 року.

«Місія Ісуса» — це місіонерська організація, заснована в 2013 році, 120 місіонерів наразі служать у 17 країнах. Щоб дізнатися більше про їхню роботу, відвідайте ajesusmission.org.

Почніть свій день з Богом і командою GOD TV. Щодня отримуйте 2-3-хвилинне духовне та заохочувальне відео прямо на вашу поштову скриньку.

Приєднуйтесь сьогодні

Вас може зацікавити

You May Also Like

About the Author: Sapphire Robinson

"Хардкорний ботанік в Інтернеті. Гордий фахівець з кави. Науковець із соціальних мереж. Організатор. Провідник. Завзятий наркоман-зомбі. Виродник із ТБ. Дружній студент".

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *