Black Panther: Forever Wakanda Review – Повернення з грубим емоційним ядром | фільми про супергероїв

Black Panther: Forever Wakanda Review – Повернення з грубим емоційним ядром |  фільми про супергероїв

ТБолісна відсутність Чедвіка Боузмана, який грав короля Т’Чаллу на початку Чорна Пантера Фільм, який помер у віці 43 років у 2020 році, не є тим, що можна було б заповнити у продовженні. Мудро те, що режисер, який повертається, Раян Куглер, не намагається цього зробити. тоді як інші дивуватися Портрети можуть вирватися з питань знищення, якщо вони того забажають, Куглер звертається до болю, який поділяють колеги та шанувальники Босмана, і створює несподівано тверезий портрет, який досліджує процес горя. І хоча не все працює — нації Ваканда загрожує барвиста раса водних воїнів, очолювана мутованим божеством на ім’я Намур (Тенук Уерта), який спантеличений і непослідовний у своїх мотивах до конфлікту — емоційне ядро ​​є сирим, авторитетним і гострим.

Це значною мірою завдяки керівній роботі блискучої Анджели Бассетт, як королеви, яка повинна збалансувати свою втрату та обов’язок перед своїм народом, і Летиція Райт, чудова як молодша сестра Шурі Ча. Замучена тим, що дізналася, що її талантів у науці та техніці недостатньо, щоб врятувати її брата, Шурі розвивається як персонаж, від зловісного вундеркінда до жінки, сформованої її горем і втратою. Рірі (Домінік Торн, борсаючись у підтвердженій ролі), студентка Массачусетського технологічного інституту, яка винайшла вібринієвий детектор і фактично підписала свій смертний вирок розлюченою синьою рибою.

READ  MX Player додає українську драму в Індії | C21Медіа | Новини

You May Also Like

About the Author: Sapphire Robinson