Дивіться: Nintendo Direct Mini: Partner Showcase

Наше Живе Літо нарешті, майже! і коли Nintendo Direct Mini: шоу партнерів Це може бути не те, чого хочуть усі (Ні Дихання дикої природи 2 Нас сумує!), для власників Switch обов’язково буде корисна доза солодких сторонніх новин.

Це перше шоу в прямому ефірі з лютого і перше шоу партнерів з 2020 року. Це не буде шоу в прямому ефірі в традиційному розумінні, але натомість повне 25-хвилинне шоу буде випущено на YouTube, щоб люди могли дивитися самі. . Жодної прямої трансляції, лише відео Ми всі можемо дивитися його у свій час, коли він з’явиться 6:00 PDT / 9:00 EST / 14:00 GMT / 15:00 CET.

Примітка. Ми додамо посилання у верхній частині сторінки, щойно воно впаде, тому, якщо настав час, і ви не бачили його вище, спробуйте оновити сторінку!

Отже, що, на нашу думку, вийде? У нас вже є кілька ідей, і ви вчора почули свій голос у нашому опитуванні — і ви все ще можете проголосувати за нього, якщо хочете сором’язливо подивитися перед переглядом відео!

Проте з минулої ночі з’явилося кілька невеликих натяків та повідомлень. Шін Чан: Ми з професором на літніх канікулах – Нескінченна подорож за сім днів Приїзд на Захід у серпні, тому ми були б здивовані, якби не могли побачити це в сьогоднішній галереї. Проспект Mario + Rapids іскриться надією Була також дата випуску Витік Ubisoft. І чутки, що знаменита філософська RPG Square Enix і PlatinumGames є Ярма: автоматична Прийде до Switch Я почав крутитися.

Постачання налаштовано 6:00 PDT / 9:00 EST / 14:00 GMT / 15:00 CET На офіційному каналі Nintendo на YouTube.

READ  Чому Джоні Айв пішов від Apple до «бухгалтерів»

You May Also Like

About the Author: Philbert Page

"Загальний ніндзя в соціальних мережах. Інтроверт. Творець. Шанувальник телебачення. Підприємець, що отримує нагороди. Веб-ботанік. Сертифікований читач"

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.